Ubud

Na weer een saai ontbijt in ons hotel zijn we lekker richting Ubud gegaan.

Hier hebben we tijdens het wachten lekker geluncht in het hotel. Ik had weer een Clubsandwich, ik vind dat gewoon zo lekker. Sven had een loempia roll die wederom lekker pittig was.

In de middag hebben we allebei een lekkere Magnum bij de supermarkt gehaald, ik een almond en Sven een white almond (die hebben ze niet in Nederland).

Bali_2015-10-16_17-20-52

’s avonds hebben we bij een lokale warung gegeten dat uitkeek op een ‘Sawa’ rijstveld. Maar omdat wij pas rond 19;00 gingen eten was het al pikkedonker, dus we hebben er niet zoveel van kunnen genieten. Op het plafond liepen allemaal kleine salamanders rond, dus het was hopen dat ze niet tijdens het eten op je bord vielen.

Als voorgerecht had Sven gevulde champignons en ik een loempia. Ik moet zeggen dat de hoeveel eten hier echt niet normaal is!

Ik ga vanaf nu geen voorgerechten eten, ik kan daarna gewoon bijna niet meer het hoofdgerecht op.

Sven had een Nasi Goreng en ik nam Nasi Campur. Mijn gerecht was super veel!!! Ik kreeg er zelfs nog een soepje bij, die was trouwens niet lekker. Het was enorm zout en ik kreeg er alleen maar meer dorst van. Voor de rest had ik ook nog tahoe erbij gekregen en nee dat vind ik nog steeds niet lekker. De rest van de gerechtjes die ik kreeg waren wel heel lekker, maar het was gewoon veel te veel voor mij. Om de locals niet boos te maken heeft Sven me geholpen om het bord leeg te krijgen.

We hebben geen toetje in het restaurant genomen, maar toen we in onze kamer kwamen stond er opeens een leuk choco taartje. Die zijn we nu op dit moment aan het op eten met zijn tweeën.

Bali_2015-10-16_19-54-14

Morgen opstap met onze gids, ik ben benieuwd of hij ons nog naar lekkere restaurantjes brengt.

Groetjes,

Amy

1 reactie

  1. Jolanda op 16 oktober 2015 om 22:05

    Geen doggie back naar home …. Beetje jammer ziet er mmm uit wil er wel wat van proeven